Over dit artikel

LED-sorteerhulp

LED-sorteerhulp
Dit project is een spin-off van en een accessoire bij de fraaie instelbare precisie-gelijkstroombron uit het aprilnummer 2014. Het eenvoudige accessoire dat we hier bespreken is een grote hulp bij het sorteren of selecteren van niet-SMD-LED's (LED’s dus met aansluitdraden) door ze visueel met elkaar te vergelijken wat betreft kleur, helderheid en/of afstraalhoek.
Dit artikel kan alleen worden gedownload door geregistreerde gebruikers.
Login | Registreer nu!
Producten
Hyperlinks
Gerber bestand

De PCB bij dit artikel is als Gerber file beschikbaar gesteld. Elektor Members kunnen exclusief deze files gratis downloaden en gebruiken om de PCB zelf af te drukken met geschikte apparatuur óf de Gerber te laten drukken via een dienstverlener.

Elektor kan u bijvoorbeeld de PCB Service van onze partner Eurocircuits van harte aanbevelen. Deze dienst van Eurocircuits maakt gebruik van dezelfde productieprocessen die wij ook zelf gebruiken voor onze serie-productie.

Componenten
Download de BOM lijst
De BOM (Bill of Materials) lijst van Elektor is de meeste complete lijst met benodigdheden voor alle Elektor LABS projecten. Deze lijst is completer dan wat we kunnen publiceren in ons magazine en is geupdate met alle nieuwste componenten. Als lezer kunt u deze lijst hier downloaden.

Meer weten over onze BOM lijst? Lees het BOM lijst artikel voor alle informatie.
Component list
Onderdelenlijst
K1 = 2 uitsparingen in print voor banaanstekkerbussen op meter
K2 = 20-pens female header, steek 2,54 mm
K3 = 20-pens pinheader, steek 2,54 mm
JP = jumper
print nr. 140067-1
Reacties worden ingeladen...