Over dit artikel

Intelligent cuelight-systeem voor theaters

3e akte, scène 2: het stormt nog steeds, Lear en de dwaas komen op...

Intelligent cuelight-systeem voor theaters
Een cuelight-systeem bestaat uit een of meer gekleurde lampen (meestal met de kleuren van een stoplicht) waarmee tijdens een show of toneelvoorstelling geluidloos signalen kunnen worden gegeven aan acteurs en technici. Deze cuelights worden op vooraf bepaalde momenten door een assistent van de toneelmeester bediend. In dit artikel presenteren we een goedkope microcontroller-bestuurde (en dus ‘intelligente’) versie.
Dit artikel kan alleen worden gedownload door geregistreerde gebruikers.
Login | Registreer nu!
Producten
Hyperlinks
Gerber bestand

De PCB bij dit artikel is als Gerber file beschikbaar gesteld. Elektor Members kunnen exclusief deze files gratis downloaden en gebruiken om de PCB zelf af te drukken met geschikte apparatuur óf de Gerber te laten drukken via een dienstverlener.

Elektor kan u bijvoorbeeld de PCB Service van onze partner Eurocircuits van harte aanbevelen. Deze dienst van Eurocircuits maakt gebruik van dezelfde productieprocessen die wij ook zelf gebruiken voor onze serie-productie.

Componenten
Download de BOM lijst
De BOM (Bill of Materials) lijst van Elektor is de meeste complete lijst met benodigdheden voor alle Elektor LABS projecten. Deze lijst is completer dan wat we kunnen publiceren in ons magazine en is geupdate met alle nieuwste componenten. Als lezer kunt u deze lijst hier downloaden.

Meer weten over onze BOM lijst? Lees het BOM lijst artikel voor alle informatie.
Reacties worden ingeladen...