Over dit artikel

Wekker met drievoudige weergave — Update

Firmware versie 2.6.1

Wekker met drievoudige weergave — Update
Voor de ’Wekker met drievoudige weergave’ (Elektor mei/juni 2018) werd de wens uitgesproken meer dan één alarm in te kunnen stellen. Wie wil er immers vroeg gewekt worden op zijn vrije dag als je kunt uitslapen? Dus moesten er ‘even’ een paar alarmen aan de software toegevoegd worden. Wie wel eens software heeft ontwikkeld, weet dat dergelijke aannames — vooral bij bestaande code — de praktijk niet altijd even correct benaderen. “Iemand is er al aan begonnen. Het zag er al bijna klaar uit en zou niet zo veel werk meer moeten zijn”. Ja ja...
Dit artikel kan alleen worden gedownload door geregistreerde gebruikers.
Login | Registreer nu!
Hyperlinks
Gerber bestand

De PCB bij dit artikel is als Gerber file beschikbaar gesteld. Elektor Members kunnen exclusief deze files gratis downloaden en gebruiken om de PCB zelf af te drukken met geschikte apparatuur óf de Gerber te laten drukken via een dienstverlener.

Elektor kan u bijvoorbeeld de PCB Service van onze partner Eurocircuits van harte aanbevelen. Deze dienst van Eurocircuits maakt gebruik van dezelfde productieprocessen die wij ook zelf gebruiken voor onze serie-productie.

Reacties worden ingeladen...