Elektor Team

2 Audio-Masterclasses voor maar 39,95 Euro

10 december 2013, 14:37
2 Audio-Masterclasses voor maar 39,95 Euro
2 Audio-Masterclasses voor maar 39,95 Euro

Audio is een onderwerp waar heel veel elektronici en audioliefhebbers zich mee bezig houden. Zelf een versterker bouwen die fantastisch klinkt, is natuurlijk een fantastische ervaring. Maar nog meer voldoening geeft het ontwerpen van uw eigen versterker. Elektor biedt verschillende masterclasses aan waarin de nodige theorie en praktijk uitgebreid wordt besproken, zowel voor buizen- als transistor-ontwerpen. Voor alle liefhebbers van dit onderwerp hebben we nu een speciale aanbieding: 2 Masterclass-DVD's met flinke korting.

 

DVD Moderne Buizenelektronica
 door Menno van der Veen

 

Menno van der Veen is bekend als auteur en ontwerper op het gebied van buizenversterkers. Zijn nieuwe dual-layer DVD bevat twee presentaties van in totaal 140 minuten, waarin nieuwe technieken voor het verbeteren van buizenversterkers worden besproken. Dit is interessant voor iedereen die zich wil verdiepen in de werking van buizenversterkers.

 

DVD Tegenkoppeling in audioversterkers
 door Jan Didden

 

In deze Masterclass wordt een groot aantal aspecten van tegenkoppeling in audioversterkers behandeld. Wat kan er worden bereikt met tegenkoppeling en zijn broertje, error correction, en wat zijn de beperkingen en nadelen? Hoewel het niet helemaal zonder een enkele formule gaat, ligt de nadruk op begrip en inzichtelijkheid.

 

- Bestel deze twee interessante en leerzame DVD-Masterclasses nu samen voor maar € 39,95 en bespaar 26% op de losse verkoopprijs!

 

Bestellen:
www.elektor.nl/products/cds-dvds/workshops/adresdrager-april-2013-2-audio-masterclasses.2.2434375.lynkx

Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items