Eric Bogers

3-punts laserwaterpas

11 januari 2017, 13:07
3-punts laserwaterpas
3-punts laserwaterpas
De 3-punts laserwaterpassen van Fluke zijn zo robuust als men van alle instrumenten van Fluke mag verwachten: ze kunnen bijvoorbeeld een val een meter hoog probleemloos doorstaan. Deze professionele instrumenten laten waterpas- en loodlijnpunten zien met een nauwkeurigheid van 6 mm op 30 meter.

Dankzij de zelfnivellerende cardanische ophanging met korte nivelleringstijd krijgt de gebruiker bijna onmiddellijk nauwkeurige referentiepunten. Lange en tijdrovende metingen behoren zo tot het verleden. De waterpassen zijn verkrijgbaar met rode of (gemakkelijk zichtbare) groene laserpunten.

De instrumenten worden geleverd inclusief een magnetische wandbeugel voor eenvoudige, stabiele bevestiging en een vloerstandaard voor snelle en eenvoudige metingen van overhang en middellijn. Als lichtbron dient een laserdiode. De waterpas wordt gevoed uit drie AA-batterijen; de (continue) gebruiksduur bedraagt meer dan 30 uur (rood) of 10...12 uur (groen). De afmetingen bedragen 140 x 102 x 57 mm bij een gewicht van iets meer dan 500 gram (inclusief batterijen).
 
Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items