De nieuwste whitepaper van Quectel onderzoekt de eerste praktische toepassingen van 5G in het IoT. Download vandaag nog uw gratis exemplaar om het buitengewone potentieel van 5G te ontdekken.

 
5G is er nu echt en wordt wereldwijd geïmplementeerd; tegen 2025 heeft een derde van de mensheid te maken met de veranderingen die daar het gevolg van zullen zijn. Deze ingrijpende verandering in connectiviteit maakt de volgende generatie connected producten en diensten nu al mogelijk dankzij de enorme datasnelheden, ultrageringe latentie en ongekende netwerkbetrouwbaarheid. Maar terwijl consumenten voor het grootste deel slechts hoeven af te wachten wat 5G voor hen zal betekenen, moeten bedrijven strategische keuzes maken over het al dan niet overstappen – en nu al met de planning beginnen.

 
De nieuwste whitepaper van Quectel onderzoekt enkele van de eerste use cases van 5G in het IoT in zes belangrijke sectoren – landbouw, automotive, gezondheidszorg, productie, media en slimme steden – en verkent enkele van de voordelen en uitdagingen die 5G voor elk daarvan met zich meebrengt. Als uw organisatie overweegt om over te stappen op 5G voor het IoT, download dan nu uw gratis exemplaar om te ontdekken hoe deze pioniers in de branche barrières hebben overwonnen om als een van de eersten gebruik te maken van het buitengewone potentieel van 5G.
 

U vindt in de paper ook een update over de stand van zaken rond van 5G, een analyse van de praktische verschillen tussen 5G en 4G, en een overzicht van de nieuwe functionaliteiten die 5G bedrijven kan bieden – inclusief verbeterde mobiele breedband (eMBB), ultrabetrouwbare communicatie met geringe latentie (URLLC) voor bedrijfskritische toepassingen, en massive IoT.

 
Als wereldwijd toonaangevend leverancier van IoT-modules – en de eerste die 5G IoT op de markt brengt – is Quectel uniek geplaatst om deze inzichten te delen en oplossingen te bieden voor de behoeften die daaruit voortvloeien. Voor meer informatie over wat er tot nu toe bereikt wordt en is met 5G-IoT, waarom uw bedrijf de overstap zou moeten maken en hoe Quectel kan helpen, kunt u uw gratis exemplaar downloaden van Inside IoT’s earliest 5G use cases door onderstaand formulier in te vullen.
 

OPMERKING: nadat u op de knop ‘Submit’ hebt geklikt, verschijnt de download-link onmiddellijk op uw scherm.

First Name
Last Name
Email
Phone Number (optional)
Company
Country
Industry
Sub Industry
Please select your area of interest