Harry Baggen

Bezoek Elektor op de beurs Electronics & Automation

4 maart 2015, 08:08
Bezoek Elektor op de beurs Electronics & Automation
Bezoek Elektor op de beurs Electronics & Automation

Van dinsdag 2 t/m donderdag 4 juni wordt in de Jaarbeurs Utrecht de elektronicabeurs Electronics & Automation gehouden. Alle facetten zijn op deze beurs aanwezig, van elektronicacomponent tot compleet product en van productie-apparatuur tot productiefaciliteiten. Ruim 140 exposanten presenteren hun vakkennis en de laatste elektronica-ontwikkelingen. Elektor is met een eigen stand aanwezig op deze beurs.

Op de beursvloer wordt ook dit jaar weer een Live-productielijn opgezet, waar ditmaal een zogenaamde e-brace zal worden geproduceerd. In totaal krijgen 1.800 bezoekers de mogelijkheid om tijdens Electronics & Automation deze gadget te verzamelen. De e-brace is een slimme armband die registreert hoeveel handen er zijn geschud. Daarnaast houdt de app bij met wie er een hand is geschud. Thuis verandert de gadget in een Arduino-ontwikkelplatform, waarmee de echte ontwikkelaar nog lang kan experimenteren. Bij het project zijn ruim 40 bedrijven betrokken. Ook Elektor participeert in deze gadget en zal hierover een artikel beschikbaar stellen.

Elektor biedt u een gratis toegangsbewijs voor de E&A 2015 aan. Daartoe hoeft u alleen maar op deze registratie-link te klikken.

Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items