Crazy Xmas @ Elektor: win home lab equipment t.w.v. € 2500

8 december 2015, 14:40
Crazy Xmas @ Elektor: win home lab equipment t.w.v. € 2500
Crazy Xmas @ Elektor: win home lab equipment t.w.v. € 2500
Wie van plan is om een eigen homelab in te richten of te upgraden raden wij aan om de Elektor webshop te bezoeken. Gedurende de 'Crazy Christmas Sale' ontvangt iedereen die iets koopt in onze shop een gratis kraslot. Het gouden lot geeft recht op home lab equipment naar keuze met een totale waarde van maar liefst €2.500.

Apparatuur als een oscilloscoop, logic analyzer, 3D printer en een soldeerstation mogen niet ontbreken in een home lab. In de Elektor webshop bieden wij een uitgebreid assortiment van dit soort apparatuur in de rubriek ‘lab equipment’. Na afloop van de Crazy Christmas Sale mag de gelukkige winnaar grasduinen in deze rubriek en voor een totaalbedrag van €2.500 uitzoeken.

Ieder jaar probeert Elektor er weer iets bijzonders van te maken in de feestmaand december. Vorig jaar won Max Roderer uit Nuremberg (Duitsland) €1.000 cash. Nu zetten we bewust in op fysieke producten. De keuze was snel gemaakt, aangezien al meer dan de helft van alle innovaties uit home-labs en start-ups komt. Steeds meer elektronici richten thuis hun eigen lab in. Het zou mooi zijn als Elektor één van hen hier een handje bij kan helpen. En wie weet ontwikkelt de winnaar in zijn gloednieuwe lab wel een project dat in aanmerking komt voor publicatie in het Elektor tijdschrift.

Tot begin januari 2016 presenteert Elektor wekelijks nieuwe en scherpe aanbiedingen in het kader van de Crazy Christmas Sale. Iedereen die een order plaatst in de webshop krijgt een kraslot bij de levering van de bestelde producten. Naast de hoofdprijs zijn er nog veel meer must-haves voor elektronici te winnen (waaronder 'memberships voor het leven'). Elektor garandeert bovendien dat iedereen in elk geval een prijs wint!
Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items