Het juni nummer is nu beschikbaar

14 mei 2015, 12:42
Juni nummer 2015
Het juni-magazine van Elektor is nu op deze website beschikbaar als PDF voor alle Gold- en Green-leden. Ook deze maand weer boordevol nieuwe projecten en besprekingen zoals: SmartScope: multiplatform meetinstrument, SD-kaart-upgrade voor RPi model 2, het cover-artikel 'Universeel capacitief toetsenbord' en het vijfde en laatste deel in de serie 'ARM-Microcontrollers voor beginners'. Voor dit en nog veel meer leuks: download snel het nieuwe magazine in PDF.

Ledenaanbieding van deze maand:
Al onze Green- en Gold-leden kunnen tijdelijk het zojuist verschenen Engelstalige boek “Getting started with the Intel Edison” bestellen met 15% korting en geen verzendkosten. U betaalt tijdelijk geen € 29,95 maar slechts € 25,45. Kijk op www.elektor.nl/juni voor meer informatie en om te bestellen of click direct op het product onder dit nieuwsitem. Tip: Bestel dit boek tegelijkertijd met andere Elektor-producten. U betaalt dan voor uw gehele bestelling GEEN VERZENDKOSTEN!

Namens het hele Elektor NL team wensen wij u uiteraard weer veel lees- en bouwplezier!!

Nog geen abonnee? In onze webshop kunt u losse nummers kopen (zowel papieren uitgaven als downloadbare PDF's) of natuurlijk abonnee worden. Klik op de producten hieronder!
gerelateerde items