Nieuw: Arduino - Ontdekken in 45 elektronica projecten

29 april 2015, 16:27
Nieuw: Arduino - Ontdekken in 45 elektronica projecten
Nieuw: Arduino - Ontdekken in 45 elektronica projecten
Bij Elektor is weer een nieuw boek van de bekende auteur Bert van Dam verschenen: "Arduino - Ontdekken in 45 elektronica projecten". Zoals de titel al aangeeft, gaat hij ditmaal aan de slag met het populaire Arduino-platform. In dit boek wordt een aantal spannende en leuke projecten voor de Arduino behandeld, zoals een stil alarm, mensensensor, lichtmeter, besturing van een motor, internet en draadloze bediening (via een radioverbinding). In tegenstelling tot veel gratis projecten op internet zijn de projecten in dit boek in de praktijk getest en werken ze gegarandeerd!

U kunt dit boek gebruiken als projectenboek en de 45 projecten nabouwen en in de praktijk inzetten. Door de duidelijke uitleg, schema’s en zelfs foto’s van de opstelling is het nabouwen een erg leuke bezigheid. U kunt de projecten in dit boek ook met elkaar combineren om zo uw eigen projecten te maken. Per project wordt duidelijk uitgelegd waarom het project op die manier is uitgevoerd. Al doende leert u veel over het project en de gebruikte onderdelen en kunt u het project zelf aanpassen en uitbreiden naar uw eigen wensen.

Het boek "Arduino - Ontdekken in 45 elektronica projecten" is nu verkrijgbaar in de Elektor-shop voor € 29,95,- (plus verzendkosten). Speciale aanbieding voor Elektor Gold- en Green-leden: t/m 20 mei 2015 ontvangt u 20% korting (prijs slechts € 23,96) en u betaalt geen verzendkosten.
gerelateerde items