Nieuw boek: Starten met IoT

30 april 2015, 11:37
Nieuw boek: Starten met IoT
Nieuw boek: Starten met IoT
The Internet of Things (alles aan het internet) is een trend die niet meer te stoppen is. We willen alles in huis met onze tablet doen, van Facebook tot TV kijken, van lichten bedienen tot de temperatuur in de gaten houden.

In het nieuwe boek boek "Starten met Internet of Things" wordt aan de hand van 35 leuke projecten uitgelegd hoe u zelf een Internet of Things systeem kunt aanleggen. Auteur Bert van Dam gaat in op de hardware (voornamelijk Raspberry Pi en Arduino) en de software om bediening via internet mogelijk te maken. Zo worden mooie en handige webpagina’s ontworpen, die u aan uw eigen eisen en wensen kunt aanpassen om te kijken of er post in de brievenbus ligt, het licht aan of uit is in een kamer en of het brandalarm is afgegaan.

In dit unieke boek worden voor het eerst Raspberry Pi, Arduino en webpagina’s met HTML en stylesheets gecombineerd, in duidelijk beschreven en makkelijk na te bouwen projecten. Dit bijzondere boek mag niet in uw collectie ontbreken!

Het boek "Starten met Internet of Things - 35 projecten met Raspberry Pi en wireless Arduino" is nu verkrijgbaar in de Elektor-shop voor € 37,95 (plus verzendkosten).
Elektor-leden ontvangen bovendien 10% korting en betalen slechts € 34,16 (plus verzendkosten)!
gerelateerde items