Beleef samen met ons een verrijkende ervaring tijdens het "Elektor Webinar - Arduino Opta PLC Webinar," waar de wereld van Arduino de industriële Programmable Logic Controllers (PLC's) ontmoet. Deze themasessie is bedoeld voor diegenen die geïntrigeerd zijn door het potentieel van Arduino in het automatiseren en revolutioneren van traditionele PLC-systemen. Schrijf u vandaag nog in! 

Bereid u voor om de fantasierijke wereld van Arduino te combineren met de industriële precisie van programmeerbare logische controllers (PLC's) tijdens Elektor's webinar "Elektor Webinar - Arduino PLC" op 2 mei 2024 om 16.00 uur. Deze sessie is bedoeld voor liefhebbers van alle niveaus die het revolutionaire potentieel van Arduino op het gebied van automatisering willen verkennen.

We zijn verheugd dat Francesca Gentile, een vooraanstaand medewerkster van Arduino, het webinar zal leiden. Francesca brengt een schat aan kennis en inzichten uit de eerste hand in de mogelijkheden van de Arduino Opta, waardoor ze een kijkje achter de schermen geeft die zowel onschatbaar als inspirerend is.

Deze webinar is ontworpen om door de essentie van PLC's te navigeren en uit te breiden naar geavanceerde Arduino integratiemethoden. Of u nu net begint of u uw expertise wilt verfijnen, de sessie komt tegemoet aan een spectrum van interesses en vaardigheden.


Mis het niet: reserveer nu uw plaats! 
 
Webinar: Arduino PLC
 

Belangrijkste onderwerpen:

  • De basis van Arduino Opta en PLC begrijpen: Begrijp de basiselementen van Arduino en PLC's en begrijp hoe ze samen kunnen worden ingezet.
  • Geavanceerde integratietechnieken: Verken geavanceerde scenario's voor het integreren van Arduino met traditionele PLC-systemen om efficiëntere, schaalbare oplossingen te creëren.
  • Inzichten van een Arduino Insider: Krijg unieke inzichten van Francesca Gentile, die haar uitgebreide ervaring rechtstreeks naar de deelnemers van het webinar brengt.
  • Interactieve leerervaring: Neem deel aan een live vraag- en antwoordsessie, die een dynamisch platform biedt om uw vragen en ideeën te bespreken

Speciale Giveaway: Als extra bonus maken de aanwezigen kans op een van de vijf Arduino Nano RP2040 Connect with Headers boards. Deze geavanceerde boards zijn perfect voor iedereen die dieper wil duiken in de wereld van IoT en slimme automatisering. Mis uw kans niet om te winnen!


De sprekers


Benjamin CabéFrancesca Gentile
Clemens headshot.pngClemens Valens
Clemens Valens is ingenieur met een BSc in Elektronica en een MSc in Elektronica en Informatietechnologie. Naast zijn werk voor het Product Team van Elektor produceert hij technische tutorials en productreviews voor ElektorMag en Elektor TV.

Of u nu een hobbyist bent, een professional op dit gebied of gewoon een enthousiasteling die meer wil leren over elektronica en automatisering, dit webinar is uw toegangspoort tot het verbeteren van uw vaardigheden.

Doe mee aan deze verrijkende ervaring en vergroot uw begrip van Arduino en PLC's. Schrijf u vandaag nog in en zorg ervoor dat u vooroploopt op het gebied van elektronica-innovatie.

Reserveer vandaag uw plaats!  

 
Inschrijven
Schrijf u in voor tag alert e-mails over Webinar!