Elektor Team

Aftellen naar de Elektor OUTLET Store

10 december 2013, 14:36
Aftellen naar de Elektor OUTLET Store
Aftellen naar de Elektor OUTLET Store

Houd de Elektor-website goed in de gaten, want vanaf maandag 19 september tellen we af naar de opening van de (Engelstalige) online Elektor OUTLET Store! Vanaf het moment dat we de 'deuren' opengooien, kunt u rondneuzen tussen speciaal uitgezochte Elektor-'hits'. Elk item wordt niet door de verkoopafdeling, maar door een Elektor-ontwerper geïntroduceerd die zijn enthousiasme over het project aan u probeert over te dragen.

 

De Elektor OUTLET Store is opgezet om de 50ste verjaardag van Elektor's eigenzinnige publicaties met miljoenen lezers over de hele wereld luister bij te zetten. De Store blijft 50 dagen online, dus wacht niet te lang en sla uw slag met kortingen tot wel 50%!

 

Alle producten blijven onder de normale ondersteuning en garantie vallen. Er zijn zelfs extra kanalen beschikbaar gemaakt om u als klant te ondersteunen.

 

DUS LET OP! Dit is uw kans om die ene Elektor-kit aan te schaffen waarvan u het prijskaartje niet durfde om te draaien, zoals de SDR, OSPV1, GBDSO, CO2-meter,  Scepter & Interscepter en nog veel meer.

 

Watch that countdown banner! Visit-or-miss-it!

Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items