Agilent Technologies introduceert twee nieuwe draagbare oscilloscoop-families: de Infiniium S-reeks en de InfiniiVision 6000 X-reeks. Bij de Infiniium S ligt de nadruk op een zo gedetailleerd mogelijke signaalweergave bij een bandbreedte tot 8 GHz. Deze oscilloscopen beschikken over de op dit moment snelste 10-bits A/D-converter. De InfiniiVision 6000 X-oscilloscopen hebben bandbreedtes tot 6 GHz waarbij de nadruk ligt op een gunstige prijs/prestatie-verhouding en kleine afmetingen.

De Infiniium S-oscilloscopen beschikken door de 10-bits A/D-conversie in combinatie met een nieuwe extra ruisarme ingangstrap over een ENOB (Effective Number Of Bits) van meer dan acht voor het gehele systeem. De oscilloscopen zijn leverbaar met bandbreedtes van 500 MHz tot 8 GHz in DSO-uitvoeringen met 4 kanalen en MSO-uitvoeringen met 16 digitale kanalen. De oscilloscopen bevatten een moederbord met 8 GB RAM en een SSD voor snelle opstarttijd en betrouwbaarheid. De beelden worden weergegeven op een 15-inch capacitief multitouch-display.

De InfiniiVision 6000 X-oscilloscopen worden geleverd met bandbreedtes van 1 GHz tot 6 GHz en een sample-rate van 20 GS/s. Deze oscilloscopen bevatten naast de oscilloscoopfunctie meerdere meetinstrumenten: een logic analyzer (MSO), protocol-analyzer, tweekanaals  golfvormgenerator, digitale voltmeter en een 10-digit teller.  

De meetappparatendivisie van Agilent wordt eind 2014 verzelfstandigd en gaat dan verder onder de naam Keysight Technologies.