Een noodunit die zowel een led driver, een lithium batterij voor de back-up voeding en een batterijlader bevat en die bovendien ook nog eens compacter qua afmetingen is als dezelfde oplossing met aparte modules; dat is de HotSpot Plus van Fulham.

Naast de versie van 45W is er nu ook een uitvoering van 70W. Elke armatuur wordt dankzij deze led driver meteen ook een noodverlichtingsarmatuur. De geïntegreerde backup voeding zorgt er voor dat bij spanningsuitval de lichtbron toch gevoed wordt. Er is geen extra lichtbron meer nodig die alleen maar gebruikt wordt tijdens noodsituaties. De HotSpot Plus serie is CE en ENEC gekeurd met een compacte behuizing:

•  45W is korter en breder 229 x 82mm, voor montage boven het plafond
•  70W is lang en smal 424 x 30mm, voor integratie in een armatuur

Fulham integreerde een maandelijkse en jaarlijkse zelftest-functie. Zolang alles in orde is, blijft de testschakelaar groen, bij een probleem kleurt het rood. Een eenvoudige visuele inspectie volstaat om dit op te merken. Daarnaast is de noodvoeding programmeerbaar tussen 1W en 6W, dat is respectievelijk 540 en 90 minuten brandtijd.  De leddrivers zijn 0-10V dimbaar en in stappen van 1 mA programmeerbaar met een gebruiksvriendelijke programmeertool.

De met Lithium ijzerfosfaat batterijen opgebouwde noodunit krijgt 5 jaar garantie mee, ook op het accupack.

De 45W versie is eveneens leverbaar als DALI dimbaar met de mogelijkheid om met een add-on Smartlink er een Bluetooth 5.0 noodunit led driver van te maken.

Meer informatie:

Elincom Electronics BV
Klaverbaan 101
2908 KD Capelle aan den IJssel

T: +31-(0)10- 26 40 270
F: +31-(0)10- 26 40 275

info@elincom.nl
www.elincom.nl
newsroom