Elektor Team

Alle Elektor E-zine lezers maken automatisch kans op fantastische prijzen!

25 oktober 2017, 09:36
Alle Elektor E-zine lezers maken automatisch kans op fantastische prijzen!
Alle Elektor E-zine lezers maken automatisch kans op fantastische prijzen!
De komende maanden verloten we elke week een mooie prijs onder de lezers van de Elektor E-zine. Van scopes tot 3D printers en van microscopen tot Raspberry Pi laptops: als wij het hebben over de cadeau periode dan menen we het! En het allermooiste aan deze actie: 
 
U HOEFT HELEMAAL NIETS TE DOEN! 
 
Gewoon lekker uw favoriete e-zine blijven lezen is voor ons genoeg. We zijn blij met u als lezer en dat vieren we. Iedereen die de Elektor E-zine ontvangt, maakt wekelijks automatisch kans op een aantrekkelijke prijs.  
 
Nou vooruit, we zouden het leuk vinden als u vrienden of collega’s over deze actie vertelt. Als zij zich aanmelden voor de gratis E-zine maken zij immers ook kans. Maar dat laten we geheel aan u.
 
Voor nieuwe lezers: 
De Elektor E-zine verschijnt elke vrijdag en staat vol met tips, trends, video's, projecten, wetenswaardigheden en natuurlijk het laatste nieuws uit de elektronicawereld. Uiteraard maken we in elke van de komende edities de weekwinnaar bekend en leest u wat u de week erna kunt winnen.
 
Nog geen E-zine lezer? Meld u dan vandaag nog aan. U krijgt dan alvast een inspirerende PDF-bundel t.w.v. €24,85 helemaal gratis! Uitschrijven kan op elk moment.

Klik hier om u direct aan te melden

De prijs van deze week:

LabNation SmartScope

De winnaar maken we bekend in e-zine #251 op vrijdag 3 november a.s.

 
Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items