Anet A6 3D-printers gearriveerd in Elektor magazijn!

5 december 2017, 09:15
Anet A6 3D-printers gearriveerd in Elektor magazijn!
Anet A6 3D-printers gearriveerd in Elektor magazijn!
Het heeft even geduurd, maar ze zijn er... De Anet A6 3D-printers zijn gearriveerd in het magazijn van Elektor in Susteren. De printers en de bijbehorende filamenten zijn een maand geleden in zeecontainers vanuit China verstuurd, en vorige week aangekomen in de haven van Rotterdam.

Zoals u wellicht hebt meegekregen, had Elektor in september een speciale actie met de Anet A6 3D-printer. De belangstelling voor deze Printer was zo overweldigend dat onze leverancier uit China het grote aantal bestellingen niet direct kon verwerken. Hierdoor werd het geduld van de bestellers van het eerste uur danig op de proef gesteld.

Er is nu gelukkig goed nieuws. Op dit moment is men in het Elektor magazijn met man en macht bezig de printers zo snel mogelijk uit te leveren. Naar verwachting heeft iedereeen, die de printer heeft besteld, deze binnen twee weken in huis. Dus ruim voor de kerstvakantie.
 
Met man en macht worden de Anet A6 3D printers verstuurd.

De Anet A6 3D-printer is een bouwpakket en populair vanwege de aantrekkelijke prijs- en kwaliteitsverhouding. De printer is nog steeds te bestellen in de Elektor shop. Tot en met maandag 11 december 2017 profiteert u zelfs opnieuw van een speciale aanbieding. We hebben een aantrekkelijke bundel samengesteld. Deze bundel bevat naast de 3D-printer drie PLA-filamenten in de populaire kleuren zwart, blauw en transparant. Daarnaast ontvangt u een kortingscode t.w.v. € 24,95 om een 4e filament aan te schaffen in een kleur naar keuze.
 
Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items