Arduino ontdekken in 45 hardware projecten

16 september 2015, 00:00
Arduino ontdekken in 45 hardware projecten
Arduino ontdekken in 45 hardware projecten
In het boek Arduino ontdekken in 45 elektronica projecten kunt u op een praktische manier een serie spannende en leuke projecten voor de Arduino leren bouwen. In tegenstelling tot veel gratis projecten op internet zijn de projecten in dit boek in de praktijk getest en werken gegarandeerd! Bij de onderwerpen moet u denken aan een stil alarm, aanwezigheidssensor, lichtmeter, besturing van een motor, internet en draadloze bediening (via een radioverbinding).
U kunt dit boek gebruiken als projectenboek en de 45 projecten nabouwen en in de praktijk inzetten. Door de duidelijke uitleg, schema's en zelfs foto's van de opstelling op is het nabouwen een erg leuke bezigheid. De foto's zijn gemaakt van een werkende opstelling, dus u weet zeker dat ze functioneren.

U kunt de projecten in dit boek ook met elkaar combineren om zo uw eigen projecten te maken. Per project wordt duidelijk uitgelegd waarom het project op die manier is uitgevoerd. Al doende leert u veel over het project en de gebruikte onderdelen en kunt u het project zelf aanpassen en uitbreiden naar uw eigen wensen.
Daarnaast is het boek ook als naslagwerk inzetbaar. Via de index vindt u gemakkelijk projecten die als voorbeeld voor het gebruik van C++ opdrachten en Arduino-functionaliteit kunnen dienen. Zelfs als u alle projecten gemaakt hebt zal dit boek om die reden nog lang een plekje naast uw pc behouden.

Het boek Arduino ontdekken in 45 elektronica projecten is ook als bundel nu te bestellen in onze online shop met de bijbehorende hardware-kit en de Android Prototyping Shield Kit:

www.elektor.nl/arduino-bundel
Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items