Arrow presenteert tools om de weg van maker naar product te vereenvoudigen

10 maart 2017, 00:00
Het Chameleon96-board van Arrow Electronics krijgt een prominente plaats op Embedded World 2017.
Het Chameleon96-board van Arrow Electronics krijgt een prominente plaats op Embedded World 2017.
Onder de titel ‘Think. Create. Produce,’ presenteert Arrow Electronics op Embedded World een reeks producten en diensten, die de maker-community kunnen helpen hun innovatieve ideeën om te zetten naar producten. Zowel start-ups als gevestigde bedrijven kunnen profiteren van een reeks online-tools waarmee de ‘time-to-market’ kan worden verkort. Arrow zal op de beurs ook drie nieuwe producten volgens de 96Boards-specificatie presenteren. 

Bezoekers kunnen zien hoe ze van Arrow’s relatie met crowdfundingpionier Indiegogo kunnen profiteren. Door de samenwerking met Indiegogo is Arrow in staat om belangrijke hulpbronnen zoals de inkoop van onderdelen en online ontwerptools binnen het bereik van ondernemers te brengen. 

Arrow zal ook een gratis geïntegreerde cloud-based versie van het Cadence OrCAD Capture ontwerpsysteem demonstreren. Hiermee kunnen ingenieurs en makers de keuze van onderdelen eenvoudig in hun ontwerpomgeving integreren. 

Omdat het Internet of Things steeds vaker een essentieel onderdeel van embedded projecten is, heeft Arrow een reeks IoT-oplossingen ontworpen die zich van individuele onderdelen via modules en system-on-module(SoM)-eenheden uitstrekt tot ingewikkelde ‘proofs-of-concept’.  In de stand op Embedded World zal een reeks community-boards worden gepresenteerd, samen met Arrow’s eigen ontwikkelmodules inclusief het SmartEverything IoT board, een prototyping-platform voor M2M toepassingen en een nieuwe instapversie van het ARIS IoT hardware- en software-platform.

Voor het eerst zullen drie nieuwe producten worden gepresenteerd in de 96Boards-specificatie, waarin gestandaardiseerde formfactors en processors op verschillende prijsniveaus zijn vastgelegd. De nieuwe boards hebben de namen Meerkat, Chameleon96 en Oxalis.

Meer informatie over de 'Van makers naar markt’-filosofie van Arrow vindt u hier: 
https://www.arrow.com/en/research-and-events/articles/2017/02/08/from-makers-to-market-using-96boards

 
Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items