Het hele Elektor artikel archief op een handige 32-GB USB stick? Inderdaad. Je kunt snel en gemakkelijk toegang krijgen tot alle Nederlandstalige uitgaven van Elektor (1980 - 2021) met de goed verkochte Elektor Archive USB Stick. Denk aan alle diepgaande projectartikelen, ontwerphandleidingen, codeertips, en technische inzichten waarvan je gebruik kan maken. Je zult ook profiteren van het lezen van Elektor's eerste artikelen over veel van de populairste onderwerpen van vandaag, zoals embedded programmeren, het internet of things, en kunstmatige intelligentie. 

Neem het Elektor Archief met je mee

De gemakkelijk te doorzoeken Elektor Archief USB stick (32 GB, USB 3.0) bevat alle oude nummers van 1980 tot 2021 in PDF formaat. Meer dan 10.000 afzonderlijke Elektor artikelen zijn chronologisch gerangschikt op verschijningsdatum (maand/jaar). Hier is een screenshot van de gebruikersinterface:
 
undefined


Door op een omslag te klikken kun je naar hartelust bladeren en zo een stukje elektronicageschiedenis in beeld brengen. Of je nu professioneel technicus bent of een hobbyist, het archief is zeker een waardevolle bron van inspiratie.

Nieuwsgierig hoe je inhoud over specifieke onderwerpen kunt vinden? De bijgaande schermafbeelding toont de eerste resultaten als je zoekt op term "transistor".  
 
undefined
Vertaling: Hans Adams