Op zoek naar een heteluchtsoldeerstation dat niet te veel ruimte op je werkbank in beslag neemt? Dan is de Velleman VTSS210 misschien net wat je nodig hebt. Hij meet slechts 125 x 110 x 155 mm en weegt 1,2 kg. Belangrijker nog, hij warmt snel op, de luchttemperatuur is instelbaar en dat geldt ook voor de luchtstroom (van 3 tot 24 liter per minuut). De luchtblazer met borstelloze motor beperkt het geluid tot een minimum.

De VTSS210 en een SMT E-Book

Het 300 W heteluchtstation is bijzonder geschikt voor het solderen en desolderen van SMT-onderdelen. Als SMT-solderen nieuw voor je is, of als je er gewoon meer over SMT of SMD wilt weten, dan vindt je de antwoorden in het e-book, Mastering Surface Mount Technology van Elektor. Het wordt gratis geleverd bij dit station.*

 
Velleman VSST210 nozzles
Het Velleman VTSS210 heteluchtstation is compatibel met verschillende soorten mondstukken.

Het 300 watt hetelucht-reworkstation VTSS210 kan ook als heteluchtpistool worden gebruikt. Het is compatibel met verschillende soorten mondstukken en drie verschillende maten worden meegeleverd.

Het wordt echt heet

De VTSS210 maakt temperaturen tot 500°C mogelijk. Als het om de een of andere reden hoger probeert te gaan, dan treedt de oververhittingsbeveiliging in werking, waardoor alles veilig blijft. Natuurlijk wordt de laatste temperatuurinstelling opgeslagen tussen het uit- en weer inschakelen.

Een geforceerde koeling zorgt ervoor dat de nozzle na het uitschakelen van de VTSS210 zo snel mogelijk op een veilige temperatuur komt. Ook wanneer het pistool in de houder wordt geplaatst, schakelt het over naar de slaapstand, waardoor de levensduur verlengd wordt.

Dit is een tijdelijke aanbieding, dus laat het niet aan je voorbij gaan. Bestel je Velleman VTSS210 hetelucht soldeerstation samen met een kopie van het e-book Mastering Surface Mount Technology* vandaag!

 
Velleman VTSS210 hot air rework station
Een leuk hetelucht rework station Velleman VTSS210

*De actie is alleen geldig voor deze link.


Vertaling: Hans Adams