Bestel nu de programmeerbare Elektor-kerstboom

26 november 2014, 07:57
Bestel nu de programmeerbare Elektor-kerstboom
Bestel nu de programmeerbare Elektor-kerstboom

De donkere dagen voor Kerstmis komen snel dichterbij. Het wordt tijd dat we als elektronicus weer voor wat bijzondere sfeerverlichting zorgen in huis. Natuurlijk helpen we u daar ook dit jaar weer mee in de vorm van een mooi kerstboompje dat op 62 LED's allerlei fraaie lichtpatronen tevoorschijn tovert.

Dit jaar hebben we samen met printfabrikant Eurocircuits een erg leuke schakeling ontwikkeld, die in de Elektor-webshop geheel opgebouwd aangeboden wordt voor een attractieve prijs. U kunt altijd tegen uw bezoek vertellen dat u die piepkleine SMD's op het boompje zelf hebt gesoldeerd met behulp van een microscoop en een heel kleine soldeerbout...

Het kerstboompje is aan de voorzijde voorzien van maar liefst 62 helderblauwe LED's die alleen al door hun kleur voor een goede kerstsfeer zorgen. Bij dit kerstboompje is bovendien een uitgebreide lichtshow ingebouwd, waardoor allerlei patronen of teksten over de LED's 'lopen'. Er is al een aantal patronen voorgeprogrammeerd, maar het mooiste is dat u eenvoudig zelf patronen en effecten kunt maken op de PC, die vervolgens heel simpel via een USB-verbinding in het geheugen van het kerstboompje kunnen worden geladen.

De compleet opgebouwde kerstboom is gedurende korte tijd verkrijgbaar voor een prijs van slechts € 29,50 (zolang de voorraad strekt). GOLD- en GREEN-leden ontvangen bovendien 10% korting.

Programmeerbare kerstboom bestellen >>>

Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items