Harry Baggen

Bezoek Elektor op de WoTS-beurs in Utrecht

17 september 2014, 07:25
Bezoek Elektor op de WoTS-beurs in Utrecht
Bezoek Elektor op de WoTS-beurs in Utrecht

Van 30 september t/m 3 oktober wordt in de Jaarbeurs te Utrecht de beurs WoTS (World of Technology and Science)georganiseerd.Deze beurs is een samenvoeging van enkele beurzen, waaronder Het Instrument. Op de WoTS staan voor de bezoeker nu vier werelden klaar: Automation, Laboratory, Motion & Drives en Electronics. Zo wordt nu een nog breder aanbod vanuit de Nederlandse technologische sector getoond.

Elektor zal op de WoTS met een eigen stand aanwezig zijn (9B050). Hier kunt u een aantal opgebouwde projecten uit het tijdschrijft bekijken en er ligt een selectie van interessante boeken op het gebied van elektronica en programmeren ter inzage. De redactie zal aanwezig zijn voor het beantwoorden van technische vragen over Elektor-ontwerpen, of gewoon om te discussiëren over allerlei technische onderwerpen.
Natuurlijk hebben we tijdens deze dagen ook weer verschillende acties en speciale aanbiedingen. En iedereen die zich op de Elektor-stand aanmeldt, ontvangt een goodie-bag met diverse waardvolle producten, inclusief een waardebon voor de Elektor-shop. Kom langs, het is zeker de moeite waard!

WOTS 2014, Jaarbeurs Utrecht
Data en openingstijden:
Dinsdag 30 september van 10.00 – 17.30 uur
Woensdag 1 oktober van 10.00 – 17.30 uur
Donderdag 2 oktober van 10.00 – 17.30 uur
Vrijdag 3 oktober van 10.00 – 16.00 uur

Toegang tot de beurs is gratis, mits u vooraf registreert.

Meld u  hier aan.

Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items