Elektor Team

Binnenkort: NIDays 2011

10 december 2013, 14:36
Binnenkort: NIDays 2011
Binnenkort: NIDays 2011

Op 29 september a.s. vindt in de Jaarbeurs in Utrecht weer NIDays plaats, de jaarlijkse LabVIEW-conferentie van National Instruments in Nederland. Het is de 15e keer dat dit evenement in Nederland wordt gehouden en tevens viert NI op deze dag de 25e verjaardag van LabVIEW.

 

Deze conferentie wordt jaarlijks druk bezocht door ingenieurs, wetenschappers en docenten. Na een keynote-presentatie voor alle bezoekers start het technische programma dat bestaat uit vier parallel lopende series met technische sessies. In de pauzes kan men rondkijken op een beurs waar diverse firma's allerlei toepassingen in combinatie met LabVIEW zullen demonstreren.

 

Zowel voor beginnende gebruikers als LabVIEW experts heeft NIDays het nodige te bieden. Sommige technische sessies, zoals de hands-on introductie voor LabVIEW, zijn geschikt voor 'absolute beginners', terwijl andere technische sessies, zoals het ontwikkelen van LabVIEW-FPGA-ontwerpen, zich juist richten op ervaren LabVIEW-gebruikers.

 

Meer informatie over de conferentie, inclusief de technische sessies en presentaties, vindt u op de website van NI. U kunt zich daar ook meteen inschrijven. Dit is gratis, maar wees er snel bij, het aantal plaatsen is beperkt.

Meer info:
http://netherlands.ni.com/nidays

Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items