Elektor Team

Bluetooth-speaker gecombineerd met LED-lamp

10 december 2013, 14:37
Bluetooth-speaker gecombineerd met LED-lamp
Bluetooth-speaker gecombineerd met LED-lamp

De Airing LED Speakerlamp is een bijzondere lamp met een normale E27-fitting, waarbij het LED-verlichtingsgedeelte is gecombineerd met een draadloze geluidsbox. Met een iPhone, Smartphone, iPad of ander Bluetooth apparaat kan op deze speakerlamp muziek worden afgespeeld. Met een bereik van 10 meter kan men overal in huis met de iPhone of Smartphone rondlopen zonder dat de muziek uitvalt. Met de meegeleverde afstandsbediening kan de lamp worden aan- of uitgezet, worden gedimd, kan het geluid harder of zachter worden gezet en een volgend of vorig muzieknummer worden gekozen.

 

De 5 W LED-lamp heeft een lichtproductie die vergelijkbaar is met een gloeilamp van 50 W. Ze kan in een schemerlamp, plafonnière of elk ander armatuur met een standaard fitting worden gedraaid. Met een levensduur van 50.000 branduren gaat deze lamp wel 10 jaar mee. Door het lage stroomverbruik wordt aanzienlijk bespaard op de energiekosten.

 

De kracht van de Airing speakerlamp schuilt in zijn eenvoud. Als de lamp in een standaard fitting wordt gedraaid en wordt aangezet, kan verbinding via Bluetooth worden gemaakt met een iPhone, Samsung Galaxy Smartphone, iPad en elk ander apparaat dat een Bluetooth-verbinding heeft. Als vervolgens muziek wordt afgespeeld, wordt deze automatisch naar de lamp gezonden en via de speaker in de lamp ten gehore gebracht. De lamp kan via de afstandsbediening worden
uitgeschakeld, terwijl de muziek toch kan worden afgespeeld.

 

De Airing speakerlamp (Air05) is verkrijgbaar voor € 79,95 (incl. btw) bij diverse (online) winkels in Nederland en België.

Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items