Elektor Team

Bouw zelf een versterker tijdens het eerste AmpCamp!

10 december 2013, 14:37
Bouw zelf een versterker tijdens het eerste AmpCamp!
Bouw zelf een versterker tijdens het eerste AmpCamp!

Altijd al graag zélf een geweldige versterker willen bouwen, maar nooit eraan toe gekomen? Neem dan deel aan het eerste AmpCamp dat Linear Audio op zaterdag 17 november 2012 organiseert. Je kunt er een dag lang werken aan je eigen versterker, en aan het eind van die dag ga je naar huis met een paar klasse-A, single-ended monoblokken ontworpen door high-end legende Nelson Pass. Elk monoblok levert 6W vermogen in puur single-ended klasse-A. Bij gebruik van redelijk efficiënte luidsprekers leveren deze versterkers voldoende vermogen voor vervormingsvrij genieten van muziek in de huiskamer, maar ze zijn ook uitstekend geschikt om bijvoorbeeld laag-ohmige hoofdtelefoons aan te sturen.

 

AmpCamp wordt gehouden op de Fontys Hogeschool, afdeling Electrotechniek in Eindhoven aan de Rachelsmolen 1. Er wordt gebruik gemaakt van een praktijklokaal van de school, zodat er voor iedereen voldoende soldeerstations en meters beschikbaar zijn. Er zijn begeleiders van de school aanwezig om uitleg te geven en een handje toe te steken als dat nodig is. De totale prijs voor een compleet paar versterkers bedraagt € 289,-. Dit is inclusief alle onderdelen, printen, montage-materialen, bedrading, behuizingen enzovoorts. Je hoeft zelf niets mee te brengen - behalve je enthousiasme!

 

AmpCamp wordt georganiseerd door Jan Didden van Linear Audio. Aanmelden kan met een email aan ampcamp@linearaudio.nl; je krijgt dan verdere details toegestuurd. Het aantal deelnemers is beperkt tot 25, dus wees er snel bij!

 

Meer info: http://www.hifi.nl/artikel/19575/PassCamp-bouw-zelf-een-versterker.html#ixzz2A81bSllS

Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items