Buizenversterkers zelf bouwen met Menno Vanderveen

15 maart 2016, 10:06
Buizenversterkers zelf bouwen met Menno Vanderveen
Buizenversterkers zelf bouwen met Menno Vanderveen
Voor de ware muziekliefhebber gaat er niets boven het levensechte buizengeluid. Onderdeel van Ir. bureau Vanderveen is de opleiding “TubeSociety”. Hier leer je om zelf prachtige buizenversterkers te ontwerpen en bouwen.
 
De opleiding wordt om de week gegeven op zaterdag van 11 tot 15 uur. Het karakter is vooral praktijk. Je hoeft geen ervaring te hebben met zelfbouw, dat leer je tijdens de cursus. Ook hoef je geen wetenschapper te zijn; het is prettig als je met de rekenmachine kunt omgaan. De grote ervaring van de docent Menno van der Veen staat garant voor een levendige scholing. Ieder jaar wordt een hoofdthema gevolgd. In 2016 is dit een stereo Singel Ended versterker met de befaamde 2A3 triode eindbuizen.
 
Tot begin september 2016 is het mogelijk om je voor deze nieuwe opleiding aan te melden. De lessen starten in september en volgen het schooljaar tot de grote vakantie in 2017; 16 lessen in totaal. Plaats van de opleiding is Hichtum, vlak bij Bolsward, in het nieuwe Vanderveen laboratorium.
 
Meer info en inschrijven: www.mennovanderveen.nl.
Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items