Na de publicatie van de Compacte-audio-eindtrap in de septemberuitgave van Elektor vroegen veel lezers of er geen bouwpakket verkrijgbaar was van dit leuke ontwerp. Blijkbaar zijn nog steeds veel audio-liefhebbers bezig met het bouwen van hun eigen audio-apparatuur en daarbij is dit kleine eindversterker-project natuurlijk een prima keuze om zelf een mono- of stereo-eindversterker te realiseren. De versterker is niet te complex van opzet dankzij de toepassing van een speciaal driver-IC, maar biedt toch een uitstekende audiokwaliteit en een behoorlijk vermogen van meer dan 200 W in 4 Ohm per kanaal.

 

Naar aanleiding van de vele vragen hebben we alsnog een bouwpakket van deze versterker samengesteld, dat naast de print alle bijbehorende componenten bevat voor de opbouw van een versterkermodule. Koellichaam, voedingsgedeelte, kast etc. worden niet meegeleverd, dat zijn zaken die voornamelijk worden bepaald door de behuizing die u kiest en de wijze van inbouw.

 

Er zijn twee pakketten verkrijgbaar:
Een mono-versie 110656-71, prijs € 89,95 (plus verzendkosten)
Bestelpagina

 

Een stereo-versie 110656-72, die bestaat uit twee mono-bouwpakketten voor een speciale prijs: € 169,95 (plus verzendkosten)
Bestelpagina

 

Elektor-leden ontvangen 10% korting en betalen slechts € 80,95 resp. € 152,95 (plus verzendkosten)