Oplossing voor plaatsen met strikte hygiëne-eisen

ONPOW heeft de perfecte oplossingen voor iedereen die waarde hecht aan hygiëne en voor toepassing in instellingen (ziekenhuizen, klinieken, laboratoria) waar fysiek contact met oppervlakken waar zich ziekteverwekkers en schadelijke stoffen voor de gezondheid op kunnen bevinden, zoveel mogelijk moet worden beperkt. Het gaat hier om nieuwe, vandalismebestendige contactloze schakelaars (serie 91). Ze kenmerken zich door een breed werkingsbereik, van 20 mm tot 150 mm, met led-achtergrondverlichting, uitgevoerd in verschillende kleuren en een bijzonder lange levensduur van ongeveer 1.000.000 cycli.

De dichtheidsklasse IP65 en de behuizing van roestvrij staal maken montage van ONPOW-producten mogelijk op plaatsen die worden gekenmerkt door de aanwezigheid van schadelijke factoren. Apparaten kunnen worden blootgesteld aan ongunstige weersomstandigheden zonder dat u bang hoeft te zijn dat hun levensduur daaronder lijdt. Door de 1200 mm lange kabels kan de serie 91 zelfs in krappe ruimtes worden geïnstalleerd, waar het besturingscircuit in combinatie met de knop niet zou passen.

De contactfiguratie van de hele serie 91 is SPST-NO. De producten hebben één stabiele stand en puntverlichting. De schakelbare nominale stroom kan tot 300 mA bedragen en de aangesloten spanning ligt tussen 6 V en 24 V DC.

Schakelaar: vandalismebestendig ONPOW91-25E10BYGR

  Specificatie:
Type schakelaar: vandalismebestendig, contactloos
Aantal stabiele posities: 1
Totaal aantal posities: 2
Dichtheidsklasse IP65
Kleur corpus zilver
Kleur achtergrondverlichting rood, groen, rood/groen
 
Schakelaar : vandalismebestendig ONPOW91-25E10BYGR