Data intake … een vak apart

7 januari 2019, 10:30
Image: tbp Electronics
Image: tbp Electronics
Ontwerpanalyses voegen grote waarde toe aan de kwaliteit van pcba’s. Met onze early supplier involvement beoordelen wij het ontwerp van de opdrachtgever op aspecten als testtoegankelijkheid, testdekking en maakbaarheid. Alleen zo is het beste resultaat te bereiken tegen de laagst mogelijke totale kosten. Al in de offerte-fase vraagt Leen Biesemans de eerste data op.

‘Het is mijn taak om de juiste gegevens op te vragen bij getoonde interesse in onze dienstverlening. Zo kunnen wij een nauwkeurige kostenberekening maken van de ontwerpoptimalisatie die wij kunnen uitvoeren, ook wel Design for eXcellence genoemd’, vertelt Leen, senior test & DfT consultant bij tbp. ‘Ons engineeringsteam in Eersel beoordeelt de maakbaarheid (Design for Manufacturing) en testtoegankelijkheid/testdekking (Design for Testing) van het technisch ontwerp. Voor nieuwe opdrachtgevers is de waarde hiervan vaak onbekend. Graag lichten wij de optimalisatiemogelijkheden toe in een klantspecifieke presentatie.’

gewenste offerte-informatie:
• stuklijst ofwel Bill Of Materials (BOM) van alle componenten, met Manufacturing Part Numbers (MPN) en fabrikantnamen
• elektronisch schema in doorzoekbaar pdf-formaat
• CAD-data in ODB++ formaat
• kalibreer- en/of programmeervereisten
• (functionele) productietestvereisten
Voor het veilig versturen van uw data verzoeken wij u gebruik te maken van Cryptshare (zie button customer portal op onze website tbp.nl).

meer weten over ontwerpoptimalisatie?
Wij informeren u graag! Bel of mail ons voor een presentatie op maat.
Frans Geerts, business development executive, +31 6 5025 2708, fgeerts@tbp.nl
 
Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items