De Cinergia GE/EL+ versie AC/DC/VPA

30 april 2019, 15:00
De Cinergia GE/EL+ versie AC/DC/VPA
De Cinergia GE/EL+ versie AC/DC/VPA

Dit is een bijdrage van TTMS over de Cinergia GE/EL+ versie AC/DC/VPA

U kent van ons de Cinergia regeneratieve Grid emulators, de AC-loads, de DC voeding, de DC load, de batterij emulator en de Power Amplifier. Allemaal veelzijdige instrumenten waarmee we uitgebreid kunnen testen volgens bepaalde normen en behoorlijk op de energiekosten kunnen besparen door het regeneratieve vermogen van deze units.

Wat nieuw is, is dat u een combinatie van deze functionaliteit ook in één unit kunt krijgen. De Cinergia GE/EL+ versie AC/DC/vPA. De meest complete versie van de Cinergia plus familie. Toepassingen voor deze unit zijn bijvoorbeeld het testen van elektrische laadpalen en UPS systemen.

Door middel van Grid emulatie kunnen we kijken of de palen aan de normen voldoen en waar de grenzen liggen voor wat betreft de AC ingang van de laadpaal. Vervolgens kunnen we dezelfde unit gebruiken om de AC of DC uitgang van de laadpaal te testen op spanning, stroom en vermogen bereik.

Maar denk ook aan applicaties als het testen van UPS systemen waarbij we zowel de AC input, batterij laden, batterij ontladen en de AC output kunnen testen met één unit. Ditzelfde geldt voor Solar Inverters, AC/DC omvormers, DC/DC omvormers, AC motoren, DC motoren en nog veel meer applicaties.

De Cinergia units zijn verkrijgbaar in vermogens van 15kVA tot 200kVA waarbij het vermogen kan worden verhoogd door parallel schakeling van meerdere units.

Voor uitgebreide specificaties van de Cinergia GE/EL+ verwijzen wij graag naar de Cinergia datasheets:

GE+ datasheet

EL+ datasheet

B2C+ datasheet

Heeft u vragen over prijzen of levertijden, of wilt u een demonstratie van de GE+EL-AC/DC/VPA serie neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag bij de keuze van de beste oplossing voor uw applicatie.

Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items