De nieuwe Expert-collectie van Elektor, De complete Linear Audio bibliotheek, is een must-have voor elke audiofiel die gepassioneerd is door audio-engineering, instrumentatie en akoestiek. Gemaakt in 2010 door de wereldberoemde audio-ingenieur Jan Didden, elk Linear Audio "bookzine" omvat een breed scala aan essentiële onderwerpen, zoals buizenversterkers, solid-state apparatuur, luidsprekerontwerp en vervormingsmeting. Met deze Expert Collection krijgt u tientallen jaren aan audiotechnische kennis en inzichten verpakt in één enkele USB-stick!
 
Linear Audio banner
Bestel jouw exemplaar vandaag nog!
De bibliotheek
De complete Linear Audio bibliotheek is een essentiële technische hulpbron voor zowel professionele technici als serieuze audioliefhebbers. De compacte USB-stick bevat:
          
  • Alle 14 delen van Linear Audio (vanaf 2010-2017)
  • Masterclass Video: Jan Didden't vijfdelige videoserie, "Feedback in Audio Amplifiers"           
  • Plus bonusmateriaal

De 14 delen staan ​​vol met diepgaande artikelen en tutorials van enkele van 's werelds beste audio-ingenieurs en vernieuwers. Hieronder ziet u slechts een greep uit wat u in de informatieve collectie aantreft.
           
  • Jan Didden: "A Flexible 2/4/8 Channel Remote Level Control", "Realiser A8," and "Thermal Transient Variation of Power Amp Quiescent Current - Instrumentation and Findings"
  • Douglas Self: "Self-Improvement for Capacitors" and "A Low-Noise Preamplifier with Variable-Frequency Tone Controls"           
  • Nelson Pass: "Static Induction Transistors," "The Arch Nemesis," and "SIT Nemesis"
  • Gary Galo: "RIAA Equalisation for Displacement-Sensitive Phono Cartridges" and "An Archival Phono Preamplifier"           
  • Stan Curtis: "Component-Level Mutual Induction" and "Class D - An Audiophile's Dream?"
  • Burkhard Vogel: "A Poor Man's Measurement Amplifier" and "Challenging BJT Noise"           
  • Hannes Allmaier: "The Ins and Outs of Turntable Dynamics" and "The High-Octane Phono Preamp"​
 
Linear audio USB

Jan Didden: de man achter Linear Audio

Didden werkte het grootste deel van zijn carrière voor de Nederlandse Luchtmacht en de NAVO, waar hij zich specialiseerde in Luchtverdediging en Internationale Coöperatieve Logistiek. Als audio-innovator en liefhebber heeft hij talloze zelfbouwprojecten, publicaties en interviews voltooid en heeft hij één patent op zijn naam staan. Hij lanceerde Linear Audio in 2010 om te helpen "technische audio-informatie en kennis in gedrukte vorm te verspreiden". Tegenwoordig verwijzen ingenieurs en audioliefhebbers naar Linear Audio artikelen, evenals de video's van Didden, terwijl ze hun persoonlijke en professionele audiogerelateerde inspanningen nastreven.
 

Translation: Hans Adams