De definitieve handleiding voor LTspice 4

25 februari 2014, 00:00
De definitieve handleiding voor LTspice 4
De definitieve handleiding voor LTspice 4

LTspice IV is een van de meest robuuste en uitgebreide SPICE-simulatoren die momenteel beschikbaar zijn. En het bijzondere is dat het hier om een compleet gratis programma gaat! U kunt werken met een onbegrensd aantal knooppunten, componenten en simulaties.

 

Helaas is de beschikbare technische documentatie voor dit programma zeer summier, waardoor een groot aantal van de mogelijkheden van deze software onbenut blijft. Het Engelstalige boek "The LTspice IV Simulator" dat sinds kort verkrijgbaar is in de Elektor-shop, vormt de ultieme handleiding voor LTspice. Het beschrijft de werking van het programma, alle beschikbare commando's, de verschillende editors, de omgang met SPICE-modellen, het gebruik van niet-lineaire componenten en nog veel meer.

 

Bovendien is dit boek veel meer dan alleen een handleiding, want het biedt ook een groot aantal tips, methoden en voorbeelden. Alles is rijkelijk geïllustreerd met bijna vijfhonderd tekeningen, diagrammen en screenshots. Het boek is zodanig opgezet dat het geschikt is voor zowel beginners als ervaren SPICE-gebruikers. De omvang van "The LTspice IV Simulator" bedraagt maar liefst 744 pagina's!

 

Het boek "The LTspice IV Simulator" is verkrijgbaar voor slechts € 49,- (plus verzendkosten)
Elektor-leden ontvangen 10% korting en betalen maar  € 44,10 (plus verzendkosten)

 

Meer info en bestellen

Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items