V-Juice verandert de standaard voor het opladen van smartphones met de eerste echte "slim fit draadloze oplader" die past bij onze binnenhuisinrichting. Onze voormalige deelnemer V-Juice van de laatste electronica fast forward competitie in München is aangeland bij Indiegogo crowdfunding. We zijn blij dit goede nieuws met onze lezers te kunnen delen. V-Juice is een goed voorbeeld van hoe een prototype zich tot een echt product kan ontwikkelen. 

Wat is de V-Juice Wireless Charger?

Het opladen van uw telefoons is noodzakelijk en in sommige gevallen zelfs van levensbelang. We kunnen niet zonder onze telefoons, en we hebben ze nodig om te functioneren in onze manier van leven. We gebruiken onze smartphones om geld te verdienen, informatie te krijgen en contact op te nemen met onze dierbaren. Het is onvermijdelijk dat de accu van onze telefoon leeg raakt en dat juist op het moment dat we ze het hardst nodig hebben!  Uw nieuwe V-Juice zal de slimste en over het algemeen beste aankoop zijn die u ooit heeft gedaan. Het is de dunste oplader die overal en telkens weer op elke vlakke oppervlakte geïnstalleerd kan worden.

V-juice wireless charger

 
Vijf exclusieve eigenschappen van de gepatenteerde V-Juice draadloze oplader:
 
  • V-Juice is 's werelds dunste inductieve lader – slechts 1 mm dik
  • V-Juice is een iconisch ontwerp en is verkrijgbaar in vele kleuren en patronen – integratie van technologie in een designer accessoire
  • V-Juice is zelfklevend, maar laat zich gemakkelijk verwijderen
  • V-Juice laadt de smartphone langzaam maar zeker op
  • V-Juice is compatibel met alle qi gecertificeerde smartphones

Door zijn onopvallend functioneel ontwerp past hij zeer goed in de inrichting van een woning of een kantoor.

Geïnstalleerd op de "natuurlijke rustplaatsen" van de smartphone, plaatsen waar hij gewoonlijk wordt neergelegd, wordt deze daar tijdens de "rustperiode" langzaam maar zeker opgeladen. Zo hoeft u nooit van huis te gaan met een smartphone, waarvan de accu leeg is.

 


De meeste duurdere smartphones kunnen draadloos worden opgeladen. Voor telefoons, die hiervoor niet zijn uitgerust, zijn adapters beschikbaar.

De detailhandelsprijs (MSRP) is € 39,95 (ongeveer $ 42). Dat is goed besteed geld voor een innovatief ontwerp.
 

Indiegogo Crowdfunding Campagne

De crowdfunding campagne op Indiegogo is eind mei van start gegaan en biedt de mogelijkheid om tot de eerste gebruikers van V-Juice te behoren en om geweldige vroegboekkortingen te ontvangen. Als u er deel van wilt uitmaken, bekijk dan de
Indiegogo pagina

Er zijn verschillende kleuren en patronen, van klassieke kleuren die harmoniëren met gewone meubelkleuren tot in het oog springende mooie patronen zoals Marble en Space. Bij het bereiken van bepaalde financieringsniveaus, kunnen extra kleuren en patronen gezamenlijk worden bepaald door de deelnemers.
 
The colors of V-Juice wireless charger
Color options of the V-Juice wireless charger

En als u wilt weten welke startups we gaan presenteren op electronica fast forward 2022, bekijk dan onze stand B4.440 op electronica trade beurs, 15  –  18 november in München.


https://www.elektormagazine.nl/effwd-2022


Vertaling: Willem den Hollander