STMicroelectronics en Elektor zijn verheugd te kunnen aankondigen dat de uiterste datum voor het indienen van projecten voor de STM32 Wireless Innovation Design Contest is verlengd tot 1 maart 2024. De contest is een mooie kans om een deel van de € 5.000 aan prijzengeld en internationale erkenning te winnen. Laat uw creativiteit de vrije loop en stuur nu uw inzending in!

STM32 Wireless Innovation Design Contest

Aankondigingen van genomineerden en winnaars

Noteer het alvast in uw agenda! De top-5 van genomineerden wordt bekendgemaakt op 8 maart 2024. De officiële bekendmaking van de drie winnaars vindt plaats op de ST-stand tijdens embedded world Exhibition & Conference op woensdag 10 april 2024 om 17.00 uur. Voor degenen die embedded world niet persoonlijk kunnen bijwonen, worden de winnaars op 12 april ook bekendgemaakt op de contest pagina en in de Elektor-nieuwsbrieven, zodat alle deelnemers en volgers kunnen meegenieten.

 

Herinnering voor deelnemers om projecten te uploaden

Werkt u al aan uw project, maar heeft u uw project nog niet geüpload? Doe dat dan snel via het Elektor Labs Online Platform. Dit is een cruciale stap voor deelname aan de wedstrijd, en tijdig indienen is essentieel.

De contest heeft enorm veel belangstelling geoogst vanuit de community en deze verlenging is een bewijs van onze toewijding aan het stimuleren van innovatie en creativiteit. We wensen alle deelnemers veel succes en kijken uit naar de baanbrekende ideeën en projecten die uit deze wedstrijd gaan voortkomen.

Ga voor meer informatie naar de contest pagina.