Distrelec is een toonaangevende Europese distributeur van elektronica, automatisering en meettechnologie.  Dankzij meer dan 40 jaar ontwikkeling van sterke relaties met de industrie, blijft Distrelec vooroplopen in technologische vooruitgang en trends in de industrie, waardoor onze verkoopvertegenwoordigers, klantenserviceteam en belangrijkste belanghebbenden een waardevol kenniscentrum vormen voor onze opdrachtgevers en klanten.
 
De kern van ons klantenaanbod is het verlangen om de technologische vooruitgang te bevorderen die onze wereld transformeert, de uitdagingen te begrijpen waarmee onze klanten worden geconfronteerd en een zeer gepersonaliseerde reactie te bieden op de oplossingen die zij nodig hebben, op een manier die zij begrijpen.
 
Distrelec streeft ernaar de klantervaring op onze digitale platformen te verrijken. We zorgen hiervoor door digitale uitmuntendheid te bieden, zoals geïntegreerd browsen, de mogelijkheid om producten naast elkaar te vergelijken en snelle koppelingen. We proberen nog een stap verder hierin te gaan via het aanbieden van geconsolideerde facturering, eProcurement-oplossingen en de mogelijkheid om een onderdelenlijst te uploaden naar onze startpagina. Naast deze digitale voordelen bieden wij informatie over hoe we een positieve relatie met individuele klantsegmenten in heel Europa kunnen stimuleren. Dit omvat de mogelijkheid voor het geven van deskundig advies in meer dan 15 lokale talen, het op maat maken van informatie en berichten zodat deze specifiek zijn voor individuele klantvereisten en het aanbieden van goedkope, hoogwaardige oplossingen via de RND productgroepen van Distrelec.
 
De mogelijkheden van Distrelec zijn eindeloos. Naarmate het bedrijf zijn netwerk van leveranciers blijft uitbreiden als reactie op de behoeften van de klant, kan het uitgebreide productportfolio worden toegepast op een veel breder publiek. Door de succesvolle levering van een gepersonaliseerde ervaring, voldoen we aan alle klantvereisten, groot of klein.