Download de Fast Forward Start-Up Guide

27 maart 2017, 00:00
De electronica Fast Forward Start-Up Guide
De electronica Fast Forward Start-Up Guide
Naar aanleiding van de electronica Fast Forward Award, die tijdens de vakbeurs electronica werd gehouden, is nu de Fast Forward Start-Up Guide beschikbaar als gratis download. In de eerste editie van de electronica Fast Forward Awards in Munchen hebben 35 deelnemers uit 16 landen zich in de categorieën idee, prototype en start-up gepresenteerd. Mocht u dit evenement hebben gemist dan kunt u het allemaal teruglezen in deze gids.

Alle deelnemers zijn met hun innovaties uitgebreid beschreven in de gids. Zo ook de winnaar van Fast Forward Award; het efficiente modulaire windsysteem van Mowea uit Berlijn. Verder zijn tips opgenomen van succesvolle start-ups zoals Red Pitaya. En wat wat te doen na een succesvolle kickstarter campagne? Ook aandacht voor duurzaamheid en obsolete management van componenten. Dit aspect wordt vaak door starters vergeten met alle gevolgen van dien in het productietraject.

Kortom alle innovaties en adviezen voor starters zijn te vinden in deze 126-pagina's tellende uitgave. Met dank aan onze sponsors STMicroelectronics, Würth, Conrad en Trinamic, is de electronica Fast Forward Start-Up Guide tijdelijk gratis beschikbaar als download.

U kunt de electronica Fast Forward Start-Up Guide (pdf) gratis downloaden in de 'bijlage' sectie op deze pagina.
 
Bijlage
PDF download full
Start-Up Guide 2016-2017 (PDF | 19,3 MB)
Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items