Terwijl IoT zijn opmars naar de mainstream voortzet met miljarden apparaten die worden ingezet, gaan organisaties over van kleine proefprojecten naar hyperscale implementaties waarvan de digitale toekomst van het bedrijf afhangt. De eerdere fasen van IoT, waarin fouten in ontwerp en configuraties acceptabel waren, zijn voorbij omdat het aanpassen van honderdduizenden apparaten in het veld te duur is voor veel zakelijke IoT toepassingen.
 
Naast enorme aandacht die is besteed aan ontwikkeling van connectiviteit en de selectie van het juiste netwerk, moet een derde optie - de antenne - evenveel aandacht krijgen vanwege de fundamentele impact die dit heeft op de prestaties van het apparaat. Beslissingen over antennes worden echter vaak verwaarloosd tot het einde van het ontwikkelingsproces, wat resulteert in onnodige compromissen en suboptimale plaatsing van antennes die voorkomen hadden kunnen worden met een betere planning en ontwerp.


Gratis whitepaper over IoT-antennes 

Quectel's nieuwste whitepaper "IoT-antennes: versneld op de markt brengen van IoT-apparaten door antennes en modules te combineren" gaat in op het belang van antennebeslissingen en onderzoekt:
 
  • Ingebouwde antennes versus externe antennes
  • Veelgemaakte fouten in antennespecificatie en ontwerp 
  • Tips voor een geslaagd ontwerp van een ingebouwde antenne
  • Hoe je uitdagingen kunt overwinnen

Vertaling: Hans Adams

Download de whitepaper vandaag nog!
Download uw gratis exemplaar van "IoT-antennes: versneld op de markt brengen van IoT-apparaten door antennes en modules te combineren" door het onderstaande formulier in te vullen.

OPMERKING: Nadat u op de knop 'Verzenden' hebt geklikt, verschijnt de downloadlink onmiddellijk op uw scherm.

First Name
Last Name
Email
Phone Number (optional)
Company
Country
Industry
Sub Industry
Please select your area of interest
Consent Policy