Harry Baggen

Drie referentieboeken over analoog ontwerpen

21 januari 2015, 09:05
Drie referentieboeken over analoog ontwerpen
Drie referentieboeken over analoog ontwerpen

Elektor biedt nu in zijn shop drie Engelstalige boeken aan die referentiewerken zijn op het gebied van analoog ontwerpen. In de drie delen van de serie "Analog Circuit Design" worden vrijwel alle thema's op het gebied van analoge elektronica in een groot aantal gebieden en toepassingen behandeld. De inhoud is gebaseerd op datasheets en application notes die de bekende halfgeleiderfabrikant Linear Technology de afgelopen decennia heeft gepubliceerd.

Bij de serie boeken van "Analog Circuit Design" gaat het om echte zwaargewichten die een enorme hoeveelheid informatie en kennis omvatten. Deel 1 heeft een omvang van 932 pagina's, deel 2 is 1250 pagina's dik en deel 3 telt 1104 pagina's. Dat is bij elkaar bijna 3300 pagina's aan diepgaande elektronica-informatie. De boeken behandelen een breed bereik aan onderwerpen, zoals vermogensregeling, het ontwerpen van lineaire en schakelende voedingen, dataconversie, signaalcondinitionering en hoogfrequent schakelingen.

Deel 1 en deel 2 zijn elk verkrijgbaar voor € 64,50, deel 3 kost € 69,50 (plus verzendkosten). Elektor-leden ontvangen 10% korting op deze prijzen.
VOORDEELBUNDEL! Koop nu alle drie delen samen en ontvang een korting van 15%. U betaalt dan slechts € 169,- in plaats van € 198,50 (plus verzendkosten).

Bestel hier!

Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items