E&A-beurs, de interviews - deel 3

24 juni 2015, 09:35
Tijdens de onlangs gehouden beurs Electronics & Automation in Utrecht heeft Elektor een aantal firma's opgezocht en deze op hun eigen stand geïnterviewd. We presenteren u enkele weken lang steeds twee interviews. Deze week kunt u video's bekijken van EuroCircuits en National Instruments.

Dirk Stans van Eurocircuits toont onder meer de printen die zijn ontworpen voor het gadget van deze beurs, waarbij een zogenaamde Semiflex productiemethode is toegepast. Hierdoor kunnen flexibele delen in een gewoon printontwerp worden opgenomen tegen acceptabele kosten voor kleine aantallen. Hij vertelt ook enthousiast over de opzet van deze beurs, die dit jaar ook weer een groot succes is.

Op de stand van National Instruments geeft Aaron Edgcumbe uitleg over een bijzonder apparaat dat door NI is ontwikkeld voor het testen van halfgeleiderchips. Verder laat hij ons Virtual Bench zien, een alles-in-één laboratorium-apparaat waarbij een scoop, analyzer, multimeter, generator en labvoeding samen in één kleine behuizing zijn ondergebracht.


 
Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items