Ons uitgangspunt is ‘right first time’: alles in één keer goed doen en uitsluitend datgene doen wat nodig is. Dankzij onze betrokkenheid in het vroegste ontwerpstadium van een printed circuit board assembly (pcba) is dit mogelijk, met grote meerwaarde voor onze opdrachtgevers. Dit noemen wij early supplier involvement.

Wij helpen opdrachtgevers hun pcba-ontwerp te perfectioneren, de beste componenten te selecteren en voor de beste teststrategie te kiezen. Dit doen wij met specialisten op het gebied van Design for Manufacturing (DfM) en Design for Testing (DfT). Met Design for Logistics (DfL) zorgen wij voor maximale leverflexibiliteit en met Design for Cost (DfC) kunnen opdrachtgevers vertrouwen op the best value of ownership (ook wel Total Cost of Ownership genoemd). Samen heten deze stappen Design for eXcellence (DfX).

Het optimale ontwerp dat het resultaat is van DfX levert het hoogste productierendement (production yield) en de beste leverkwaliteit (minimale slip through). Deze in de ontwerpfase berekende percentages nemen wij als enige EMS-onderneming als resultaatverplichting in onze offertes op.
Onze early supplier involvement met DfX levert u de hoogste productwaarde tegen de beste value of ownership op. Onze DfX-engineers werken hiervoor intensief samen met de ontwerpers van onze opdrachtgevers.