Elektor mei/juni 2023

De editie mei/juni 2023 van Elektor Mag richt zich op test- en meetoplossingen en biedt 11 artikelen over verschillende onderwerpen. Of u nu op zoek bent naar tips over het programmeren van uw testapparatuur ("Automatisering van testen en meten") of zelf een energielogger wilt bouwen voor het meten en registreren van stroomverbruik: er is voor elk wat wils. Natuurlijk biedt de editie mei/juni 2023 van Elektor Mag ook diepgaande artikelen over diverse andere onderwerpen. Zo leest u onder andere meer over het maken van een doe-het-zelf servotester, zijn er tips voor het gebruik van de Android Wi-Fi API, presenteren we een IR-afstandsbediening met een smartphone en ESP32, geven we details over documentatie van microcontrollers en werpen we een blik op analoge signalen en MCU's. Maar er is nog veel meer te ontdekken! Laat ons vooral weten wat u van deze editie vindt.

 

 

Bent u een professional, maker of student met elektronica-expertise? Dan nodigt Elektor u uit om uw kennis te delen en een artikel te publiceren. Bezoek de Author's Guide en Submissions pagina voor meer informatie over het publiceren van uw artikel in Elektor Mag.

20220725162740_fortissimo.png

Juni 2023 - Redactioneel Webinar

 

Focus on communication 2023-Webinar.jpg

 

Bent u geïnteresseerd in het meten van de belangrijkste eigenschappen van audioschakelingen, maar vindt u de apparatuur op de professionele markt te duur? Neem dan deel aan ons webinar over betaalbare audiometingen! Alfred Rosenkränzer laat u zien hoe u audioschakelingen kunt meten met behulp van gratis of goedkope audiometer software en een externe of interne USB-geluidskaart. Het webinar vindt plaats op donderdag 29 juni om 16.00 uur.


 

Gerelateerde artikelen en nieuwsberichten

Nieuwbrief

 

Elektrotechnici, makers en studenten over de hele wereld lezen Elektor's wekelijkse E-Zine voor nieuwe elektronicaprojecten, technische informatie, product nieuws, diepgaande interviews met vooraanstaande elektrotechnici uit de branche en nog veel meer. We hebben voor elk wat wils, van Raspberry Pi- en Arduino-fans tot professionele technici die geïnteresseerd zijn in embedded programmering. Abonneer je op ons gratis E-Zine om deze geweldige content rechtstreeks in je inbox te ontvangen!

 

 

visuals-ezine-EN&NL.jpg