Elektor International Media pionierde al heel vroeg met internationalisatie in vele talen. Tien jaar geleden verschenen er bijvoorbeeld liefst 14 taaledities van Elektor. Deze wereldwijde distributie van vakinformatie heeft anno 2020 geleid tot een community van ruim 200.000 engineers die actief zijn bij (de R&D teams van) grote en kleine ondernemingen, waaronder een groeiend aantal start-ups en scale-ups. Het aantal talen is inmiddels wel meer gefocust: Elektor verschijnt in het Nederlands, Frans, Duits en Engels.
 

Elektronica

Het vakblad Elektronica was tot 2019 vooral gericht op met name de Nederlandse en Belgische markt. Die focus blijft, maar bij Elektor werken we op verzoek van onze leden en klanten wel toe naar een meer internationale c.q. Europese benadering onder de vlag van een ‘’one brand policy’’. Dat betekent dat Elektronica geleidelijk op zal gaan in onze grote internationale Elektor-familie.
 

Elektor Industry nu ook in het Nederlands

Elektronica verschijnt vanaf nu als Elektor Industry Magazine, een blad dat al enige jaren in het Engels en Duits verschijnt. En nu dus ook in het Nederlands! Elektor Industry biedt elektronicaingenieurs, innovatoren en start-ups informatie over en inzichten in de nieuwste producten, technieken en ontwikkelingen uit de wereld der elektronica-industrie.
 

Embedded World 2020 staat centraal

De eerste Nederlandse editie van Elektor Industry concentreert zich vooral op de internationale beurs Embedded World (25 t/m 27 februari 2020 in Nürnberg) en de technologieën die daar gepresenteerd worden.
 

Een greep uit de inhoud

  Eurocircuits helpt fouten te voorkomen en kosten te reduceren  
De volledige editie van Elektor Industry is hier gratis te downloaden. Elektor GOLD-leden en Elektronica abonnees ontvangen ook de gedrukte versie in hun brievenbus.

De volgende Elektor Industry verschijnt in juni. Hierin staan sensoren en de beurs Sensor & Test centraal. Wilt u een bijdrage leveren aan deze uitgave? Neem dan gerust contact met ons op!