Electric Paint? Is dat... stroomgeleidende verf?

14 maart 2018, 11:53
What you can do with Electric Paint?Jazeker, elektrisch geleidende verf. Niet giftig. Op waterbasis. En in water oplosbaar. Dat is precies wat het is! Het is misschien niet het beste materiaal om te gebruiken voor traditionele schakelingen. Maar deze verf of inkt is perfect voor creatief werk, in schakelingen die werken met kleine gelijkspanningen en -stromen, waarbij wat weerstand geen probleem is. Het is perfect voor creatieve mensen en voor gebruik op scholen (solderen is niet nodig!).

Wat kun je doen metElectric Paint?

Op allerlei verschillende ondergronden, zelfs op textiel, kun je weerstandshoudende elementen of capacitieve elektroden schilderen met hetzelfde gemak als op papier. Het resultaat is functioneel en ziet er geweldig uit.
Electric Paint werkt als een effectieve geleidende laag op de meeste weefsels.
Het kan worden gebruikt in combinatie met traditionele geleiders, sluit het via gewone draden aan op een microcontroller. Uw volgende project is misschien wel een 'Sprekend Kussen' of een interactieve 'Vingerpop'!
Breng een dunne laag verf aan, laat het ongeveer 15 minuten drogen en het is klaar voor gebruik!
Het materiaal is dik vloeibaar en daardoor gemakkelijk aan te brengen en te manipuleren. Het kan ook worden aangebracht met behulp van zeefdruktechnieken.
Het is zwart van kleur en kan worden overschilderd met alle materialen die compatibel zijn met een op water gebaseerde verf.
 

Er zijn twee kits verkrijgbaar:
1. De Touch Board Pro Kit omvat alles wat nodig is om alles van interactief behang, tot innovatieve muziekinstrumenten en sprekende wandschilderingen te maken. Het Touch Board, de Electric Paint en alle gereedschappen die nodig zijn, zitten in de kit.
2. Met de Electric Paint Lamp Kit kunt u elk stuk papier veranderen in een aanrakingsgevoelige lamp met Electric Paint! Maak drie papieren lampen zonder gereedschap, zonder programmeren en zonder speciale ervaring. Paint, plug, and play!
Electric Paint is gemakkelijk te gebruiken en is een heel leuk cadeau.

.

Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items