Electronica 2012: Elektor LIVE op Farnell/element14 stand

10 december 2013, 14:37
Electronica 2012: Elektor LIVE op Farnell/element14 stand
Electronica 2012: Elektor LIVE op Farnell/element14 stand

Binnenkort is het zo ver, dan wordt in München weer de grootste elektronicabeurs ter wereld gehouden: de Electronica. Bij Elektor staan we al te popelen om er heen te gaan, want daar kun je alles en iedereen ontmoeten die in de elektronica-industrie ook maar een beetje naam heeft.
Dit jaar organiseren we voor het eerst in samenwerking met Farnell/element14 een live webinar op de beursvloer. En u kunt dit gratis bijwonen! Niet alleen online via uw computer of tablet (dat kan natuurlijk ook), maar u kunt zelf bij de opnames in de 'studio' aanwezig zijn. Daarvoor stelt Farnell een aantal toegangskaarten ter beschikking*.

 

Elektor International Media doet veel meer dan alleen maar tijdschriften en boeken; naast alle online-activiteiten zijn we ook actief op het gebied van workshops, DVD's en webinars. Speciaal voor deze gelegenheid verplaatsen we onze mobiele TV-studio tijdelijk naar de beursvloer in München, hal 5, waar Elektor-redacteur Jan Buiting een gesprek zal hebben met embedded-Linux-expert Benedikt Sauter. Kom naar München en wees bij de opnames aanwezig. En als u er toch bent, dan kunt u natuurlijk ook de rest van de beurs bezoeken!

 

Webinar: Embedded Linux
Plaats: hal 5, booth 558
Datum: woensdag 14 November 2012
Tijd: 11:30 uur
Presentatie: Benedikt Sauter en Jan Buiting
Taal: Engels

 

Klik hier voor meer informatie en uw gratis ticket-reeservering

 

* Om in aanmerking te komen voor een gratis toegangskaart voor de beurs Electronica dient u zich te registreren vóór 31 oktober 7 november.

Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items