electronica fast forward Start-up Award powered by Elektor

26 mei 2016, 14:16
electronica fast forward Start-up Award powered by Elektor
electronica fast forward Start-up Award powered by Elektor
We zijn op zoek naar de meest innovatieve ideeën, projecten en startups uit de hele wereld!
„electronica fast forward Start-up Award powered by Elektor“ verbindt voor het eerst de wereldwijde elektronicamarkt, innovatieve technologieën en internationale aandacht van de media. Dat geeft u de garantie dat uw startup-idee in de juiste hoofden een optimaal effect heeft.

We roepen startups en creatieve ontwikkelaars uit de hele wereld op om zich voor 15 juli 2016 aan te melden via de website:
www.elektor.de/electronica-startup-award


Een jury, bestaand uit redacteuren van het blad Elektor en ingenieurs van het Elektor-lab, zal uw inzending bekijken en beoordelen. De beste ideeën, prototypes en startups mogen zich op electronica 2016 – de wereldwijd toonaangevende beurs voor componenten, systemen en toepassingen van elektronica in München – presenteren en deelnemen aan de finale.

Als deelnemer in één van de Award-categorieën „idee“, „prototype“ en „startup“ hebt u eenmalig de mogelijkheid, deel te zijn van het electronica fast forward Start-up Platform powered by Elektor en zo wereldwijd contacten aan te knopen.

Uit de finalisten op de beurs zal een internationale jury drie winnaars selecteren. U maakt kans om één van de drie winnaars van de „electronica fast forward Start-up Awards“ te worden. De prijsuitreiking gaat plaatsvinden op de beurs electronica op 11 november 2016. De prijs bestaat uit internationale PR, consulting en marketing met een totale waarde van 150.000 € en blijvende toegang tot het internationale netwerk van Elektor met meer dan 250.000 leden wereldwijd.

De winnaar van de eerste prijs krijgt een internationale Elektor cross-over-marketing-campagne ter waarde van 75.000 € evenals een beursstand op electronica 2018, de tweede prijswinnaar krijgt een Elektor-mediacampagne ter waarde van 50.000 € en de derde kan zich verheugen op media-aandacht van Elektor ter waarde van 25.000 €.

Meer informatie:
www.elektor.de/electronica-startup-award
 
Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items