De afgelopen twee weken hebben we u op de hoogte gehouden van de komende electronica Virtual 2020 evenement (9-12 november 2020) en de virtuele e-ffwd-wedstrijd, en over de mogelijkheden voor deelnemers en startende bedrijven. Deze week volgen we met nieuws over de wedstrijd en informatie over exposanten. Het virtuele evenement heeft voor ieder wat wils!

e-ffwd start-up nieuws

Zoals wij begin oktober gemeld hebben, organiseren Elektor International Media en Messe München de online e-ffwd wedstrijd om elektronicagerichte start-ups in staat te stellen hun innovatieve producten en oplossingen te presenteren. Meer dan een dozijn start-ups nemen momenteel deel aan e-ffwd 2020, en de komende dagen zullen er nog meer bedrijven bij komen. (Wilt u uw start-up gratis aanmelden? Hier leest u hoe.)

 
electronica Virtual 2020: Companies participating in e-ffwd 2020
Companies participating in e-ffwd 2020

Bedrijven die deelnemen aan e-ffwd 2020

De inmiddels aangemelde bedrijven richten zich op de volgende technologieën:
 

  • edge computing
  • draadloos opladen
  • energy harvesting
  • MEMS spiegel- en laserscanning-oplossingen
  • real-time besturing en monitoring
  • en veel meer!

De bedrijven die deelnemen aan e-ffwd 2020 strijden om een kans om wereldwijde marketingpakketten van Elektor te winnen (eerste = € 75.000, tweede = € 50.000 en derde = € 25.000), plus mogelijkheden om te netwerken met experts uit de elektronica-industrie.

Klaar om te stemmen over de bedrijven die deelnemen aan e-ffwd? Lees over hun technologieën en producten, en geef vervolgens uw stem (dat kan tot uiterlijk 5 november 2020).


 
 

De exposanten van electronica Virtual 2020

De lijst met exposanten voor electronica Virtual 2020 groeit. U kunt nu al door die lijst bladeren en meer te weten komen (online documenten en video's) over hun verschillende producten en oplossingen. Bedrijven zoals STMicroelectronics, SECO, Rochester Electronics, KIOXIA, Bourns en Infineon Technologies hebben zich inmiddels al aangemeld.

Direct contact opnemen met de exposanten? Via het online-platform van electronica gaat dat snel en gemakkelijk. U kunt zelfs een datum en tijd voor een afspraak aanvragen!

Meld u aan voor electronica Virtual 2020

electronica Virtual 2020 vindt plaats van 9 t/m 12 november 2020. De inschrijving is open. Wie zich aanmeldt kan profiteren van:
 

  • virtuele productpresentaties
  • contacten met branchegenoten en kennis delen
  • 24/7 wereldwijde beschikbaarheid

Meld u vandaag nog aan!