Elektor Team

Electronics & Automation 2011: nog een week!

10 december 2013, 14:36
Electronics & Automation 2011: nog een week!
Electronics & Automation 2011: nog een week!

Van 25 tot en met 27 mei wordt in de Jaarbeurs te Utrecht weer de grote elektronicabeurs 'Electronics & Automation' gehouden. Circa honderddertig elektronicabedrijven zullen dit jaar deelnemen aan deze beurs. Er worden circa 4.300 bezoekers verwacht. Zij krijgen de mogelijkheid om naast het bezichtigen van de aanwezige stands en een aantal collectieve paviljoens deel te nemen aan het al bijna traditionele gadget-project. Onder meer dit project zorgt voor de ruime mate van interactie en beleving op de beursvloer. Maar liefst tweeduizend gadgets, dit jaar een elektronische tol die is ontwikkeld door Elektor en Analog Devices, worden weggegeven. De bezoeker moet er echter wel wat voor doen om de gadget mee naar huis te mogen nemen. Naast het beleven van de LIVE-productie moet de bezoeker die deelneemt aan het gadget-project de elektronica, batterijen en plastic onderdelen ophalen bij diverse stands. Voordat de 'Spinner' echter geprogrammeerd wordt, moeten verschillende testen worden volbracht.

 

Voor de specifieke focus op technologie worden in de congreszalen op de beursvloer dit jaar zes seminars georganiseerd, die voor alle bezoekers gratis toegankelijk zijn (aanmelding vooraf op de E&A-website is wel nodig).
Dit zijn:
- Het beste idee van Electronics & Automation 2011
- Traceability
- Draadloos in een productieomgeving
- Tomorrow's Electronics
- Man Machine Interface
- Winstgevende, technologische duurzaamheid

 

Ontwikkelaars die zich op de beurs Electronics & Automation voornamelijk willen profileren aan de hand van innovaties, kunnen zich verzamelen in dit paviljoen. De leden van de Development Club, zie foto, hebben op deze wijze ook collectief op de beurs HET Instrument 2010 gestaan.

 

De driedaagse beurs en technologieconferentie Electronics & Automation 2011 vindt plaats van 25 tot en met 27 mei in de Jaarbeurs Utrecht. Openingstijden: woensdag en donderdag van 09.30 tot 17.30 uur, vrijdag van 09.30 tot 16.00 uur. De entree is gratis indien u zich vooraf registreert op de E&A-website, anders betaalt u € 15.

 

Meer info en inschrijven:
www.eabeurs.nl

Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items