Elektor Team

Electronics & Automation 2013

10 december 2013, 14:37
Electronics & Automation 2013
Electronics & Automation 2013

Van 28 t/m 30 mei wordt in de jaarbeurs te Utrecht weer de grote elektronicabeurs 'Electronics & Automation' gehouden. De complete industriële elektronica-industrie is daar aanwezig, er zullen meer dan 140 exposanten zijn. Electronics & Automation biedt exposanten de mogelijkheid om hun vakkennis, deskundigheid en betrouwbaarheid te presenteren aan een breed publiek.

 

FHI, federatie van technologiebranches, heeft als organiserend bureau diverse projecten opgezet waarin exposanten en bezoekers kunnen participeren. De beursvloerprojecten staan in het teken van technologie en direct contact tussen exposanten en bezoekers. Door deze projecten komen beursbeleving en interactie meer tot uiting. In samenwerking met de exposanten wordt de Live Production Integration Line opgezet, waarbij de deelnemende exposanten hun kennis en krachten bundelen. De werkwijze van de machines en de productielijn is direct door de bezoeker te volgen, waardoor interactie ontstaat.

 

Net als bij de twee voorgaande edities van de beurs kan de bezoeker ook dit jaar weer een elektronicagadget bij de stands van deelnemers verzamelen. Deze gadget is ontwikkeld door KITT Engineering en bevat veel mogelijkheden. Zo’n dertig exposanten werken samen om zo'n 1.500 gadgets te kunnen weggeven.

 

Naast de stands en projecten wordt ook een uitgebreid inhoudelijk conferentieprogramma aangeboden. Het conferentieprogramma bestaat uit zes actuele thema’s over ontwikkelingen en trends in de markt.

 

De driedaagse beurs Electronics & Automation 2013 vindt plaats van 28 t/m 30 mei in de Jaarbeurs Utrecht.
Openingstijden iedere dag van 09.30 tot 17.30 uur.
De entree is gratis indien u zich vooraf registreert op de E&A-website, anders bedraagt de entree € 15,-.

 

Meer info en registratie:
www.eabeurs.nl

Reacties worden ingeladen...
gerelateerde items