Als Electronics Manufacturing Services (EMS)-onderneming nemen wij het ontwerpen, produceren en testen van printed circuit boards assemblies (pcba’s) voor onze rekening. Onze kracht zit hem in de betrokkenheid bij het vroegste ontwerpstadium met onze early supplier involvement en Design for eXcellence (DfX). Ook zijn wij specialist in supply chain management, smart industry, test engineering en box building.
Wij investeren voortdurend in de nieuwste technologieën en beschikken over de modernste apparatuur voor de assemblage van printed circuit boards. Onze pcba’s leveren wij aan vele opdrachtgevers in de sectoren semiconductor, industrieel, olie & gas, bouw, telecom & ict, media & entertainment, medisch, lucht- & ruimtevaart, smart farming, scheepvaart, defensie en offshore.
Onze opdrachtgevers zitten veelal in een dynamische omgeving en verwachten van de hele keten hoge leveringskwaliteit, maximale leveringsbetrouwbaarheid en -flexibiliteit, volledig maatwerk en the best value of ownership. Met onze early supplier involvement spelen wij hierop in. Right first time is ons uitgangspunt, om helemaal aan uw eisen te voldoen.
Continu optimaliseren wij onze processen door deze steeds verder te automatiseren en te digitaliseren. Onze ruim 140 gekwalificeerde medewerkers zetten hun expertise in om dankzij ontwerpanalyse en test engineering, supply chain management, inkoop, procesbeheersing en kwaliteitsbewaking tot het beste eindresultaat voor onze opdrachtgevers te komen. Als uw EMS-partner zetten wij ons vol toewijding in voor the business of perfection.